جمعه 7 اردیبهشت سال 1403 Fri, 26 Apr 2024 23:47:22 GMT
کد خبر : 56568       تاریخ : 1399/06/31 19
آغاز مصاحبه علمی دانشجو متدبران قرآن برای ورود به سطح تربیت مربی
لاله شهابی خبر داد:

آغاز مصاحبه علمی دانشجو متدبران قرآن برای ورود به سطح تربیت مربی

مدیر اداره ترویج معاونت ترویج و توسعه سازمان قرآنی دانشگاهیان از آغاز مصاحبه علمی دانشجو متدبران قرآن کریم به صورت تصویری و همزمان در سراسر کشور خبر داد و گفت: این مصاحبه برای ورود به سطح چهار دوره تربیت مربی تدبر در قرآن کریم صورت می‌گیرد.

به گزارش مبشرین، لاله شهابی، مدیر اداره ترویج معاونت ترویج و توسعه سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور، در گفت‌وگو با ایکنا، در مورد دوره‌های تربیت مربی تدبر در قرآن کریم، گفت: آزمون شفاهی داوطلبان حضور در دوره تربیت مربی تدبر در قرآن کریم از روز شنبه، ۲۹ شهریورماه سال جاری در حال برگزاری است و داوطلبان برای حضور در این دوره باید نمره قبولی از این مصاحبه علمی را کسب کنند.

شهابی افزود: قدرت بیان آموزش، تسلط به فهم درست و دقیق سوره‌ها با استناد و استدلال علمی، دارا بودن اطلاعات عمومی دینی و قرآنی، پاسخگویی به شبهات و سؤالات دینی، آشنایی با ترجمه و مفاهیم لغت، تجزیه و ترکیب کلمات و تسلط کامل به مطالب سه سطح گذرانده از جمله مباحثی است که شرکت‌کنندگان باید به آنها تسلط کافی داشته باشند.

مدیر اداره ترویج معاونت ترویج و توسعه سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور تصریح کرد: اساتید این طرح طبق سنوات قبل از سوی مؤسسه تدبر در کلام وحی بوده و منابع تدریسی این دوره‌ها نیز از کتب تدبر در قرآن کریم تألیف گروه تحقیقاتی تدبر در کلام وحی خواهد بود.

وی اظهار کرد: برگزیدگان این مصاحبه علمی، مباحث تئوری دوره تربیت مربی قرآن را طی یک دوره آموزشی به صورت آنلاین می‌گذرانند و آزمون عملی آنها نیز به صورت حضوری و در واحدهای جهاد دانشگاهی در سراسر کشور برگزار خواهد شد. داوطلبان در صورت قبولی در این آزمون مدرک تربیت مربی تدبر در قرآن کریم را اخذ خواهند کرد.

شهابی در مورد میزان ساعات آموزشی این دوره نیز گفت: مجموع ساعات آموزشی این دوره ۴۰ ساعت است که ۲۰ ساعت آن به صورت مباحث تئوری و ۲۰ ساعت دیگر به صورت کارگاه عملی درنظر گرفته شده است.

یادآور می‌شود، دوره آموزشی دانشجومتدبر قرآن کریم با حضور دانشجویان علاقه‌مند از پاییز سال ۹۸ در حال برگزاری است و از جمله اهداف این طرح می‌توان به گسترش فرهنگ تدبر در قرآن در بین دانشجویان، افزایش میزان معرفت قرآنی در میان دانشجویان، فهم بیشتر قرآن در بین دانشجویان و انتقال آن، شناسایی دانشجویان علاقه‌مند به تدبر و حمایت از آنها و افزایش فعالیت‌های قرآنی در بین دانشجویان اشاره کرد.


  منبع: مبشرین|پایگاه خبر قرآنی و معارف اسلامی
       لینک مستقیم   :   http://mobasherin.ir/shownews.aspx?id=56568

نظـــرات شمـــا






سال 1402سال 1402