جمعه 19 اردیبهشت سال 1404 Fri, 09 May 2025 09:26:18 GMT
کد خبر : 80490       تاریخ : 1403/11/29 10:28:07
شهید عاشوری نماد ایثار و اخلاص بود
امام جمعه بوشهر:

شهید عاشوری نماد ایثار و اخلاص بود

نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر تأکید کرد: شهید عاشوری شخصیتی بود که فراتر از وظیفه عمل می‌کرد و در زندگی شخصی و اجتماعی خود، همواره از خودگذشتگی و ایثار را سرلوحه کار خویش قرار می‌داد. اخلاص ایشان در عمل به حدی بود که خداوند برکات خاصی به زندگی و یاد او بخشید و امروز شاهدیم که هر سال بر تجلیات وجودی این شهید بزرگ افزوده می‌شود.

به گزارش مبشرین، حجت‌الاسلام والمسلمین غلامعلی صفایی بوشهری، نماینده ولی فقیه در استان بوشهر امروز در جلسه هماهنگی اجلاسیه بزرگداشت آیت‌الله عاشوری، با اشاره به ویژگی‌های ممتاز شهید عاشوری، ایشان را نماد ایثار، مجاهدت و اخلاص در راه اسلام و انقلاب توصیف کرد.

نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر تأکید کرد: شهید عاشوری شخصیتی بود که فراتر از وظیفه عمل می‌کرد و در زندگی شخصی و اجتماعی خود، همواره از خودگذشتگی و ایثار را سرلوحه کار خویش قرار می‌داد. اخلاص ایشان در عمل به حدی بود که خداوند برکات خاصی به زندگی و یاد او بخشید و امروز شاهدیم که هر سال بر تجلیات وجودی این شهید بزرگ افزوده می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین صفایی بوشهری با اشاره به مجاهدت‌های شهید عاشوری در دوران مبارزه با رژیم طاغوت، خاطرنشان کرد: ایشان در شرایطی بسیار سخت و تحت فشارهای فراوان، همواره بر خط امام و آرمان‌های انقلاب پایدار ماند و با تحمل تهمت‌ها و افتراها، راه مجاهدت و شهادت را انتخاب کرد. این روحیه ایثارگری و اخلاص، امروز الگویی برای همه ماست.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر همچنین به نقش شهید عاشوری در تقویت بنیه‌های مذهبی و انقلابی استان اشاره کرد و افزود: شهید عاشوری نه تنها برای خانواده خود، بلکه برای تمام مردم بوشهر و ایران اسلامی، چراغ راهی است که باید با تأسی از آموزه‌های او، راه اسلام و انقلاب را ادامه دهیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین صفایی بوشهری از برگزاری مراسم بزرگداشت شهید عاشوری به عنوان فرصتی برای تبیین و انتقال آموزه‌های این شهید بزرگ به نسل جوان یاد کرد و خواستار توجه ویژه به برنامه‌های ملی و استانی در این زمینه شد.

 


  منبع: مبشرین|پایگاه خبر قرآنی و معارف اسلامی
       لینک مستقیم   :   http://mobasherin.ir/shownews.aspx?id=80490

نظـــرات شمـــا

گفت:
شهید عاشوری نماد مقاومت و ایمان است و یادآوری مجاهدت‌های او می‌تواند الهام‌بخش نسل جوان در پایبندی به ارزش‌های دینی باشد.
1404/02/15
جواد مالکی گفت:
سخنران به "برکات خاص الهی" اشاره کرده، اما آیا می‌توان این ادعا را به صورت عینی سنجید؟ این نوع ادبیات گاهی بیشتر شعاری است تا مستند.
1404/02/15
گفت:
ایثار و شهادت در دنیای امروز چه معنایی دارد؟ آیا می‌توان این مفاهیم را به گونه‌ای مدرن بازتعریف کرد که برای نسل جدید جذاب باشد؟
1404/02/15
حسینی گفت:
جای تمرکز صرف بر مبارزه سیاسی، بهتر است به نقش شهدا در تقویت همبستگی اجتماعی و کمک‌های مردمی نیز پرداخته شود.
1404/02/15
آزاد گفت:
روایت‌های موجود از مبارزات شهید عاشوری، همه‌جانبه است؟ گاهی تاریخ‌نگاری انقلابی، نقاط مبهم یا چالش‌برانگیز را نادیده می‌گیرد.
1404/02/15
نیما ... گفت:
برگزاری مراسم بزرگداشت مفید است، اما اگر همراه با برنامه‌های مستمر فرهنگی نباشد، تأثیر ماندگاری نخواهد داشت.
1404/02/15
منتقد گفت:
گاهی توصیف شهدا به‌صورت کلیشه‌ای باعث دوری جوانان از این الگوها می‌شود. بهتر است به جنبه‌های انسانی و ملموس زندگی آنان پرداخته شود.
1404/02/15
جوان گفت:
نسل امروز نیازمند قهرمانان واقعی است؛ شهید عاشوری با اخلاص و ازخودگذشتگی‌اش می‌تواند چنین الگویی باشد، اما باید به زبان روز بیان شود.
1404/02/15
جوان گفت:
شخصیت‌هایی مانند شهید عاشوری می‌توانند نماد وحدت باشند، به شرطی که یادشان از چارچوب‌های جناحی خارج شود و به عنوان الگوی ملی معرفی گردد.
1404/02/15
دختر جنوب گفت:
آیا چنین بزرگداشت‌هایی صرفاً ابزاری برای تبلیغات سیاسی شده‌اند؟ گاهی به جای قدردانی واقعی، از شهدا برای پیشبرد اهداف خاص استفاده می‌شود.
1404/02/15





سال 1404سال 1404