پنج شنبه 6 اردیبهشت سال 1403 Thu, 25 Apr 2024 22:26:53 GMT
کد خبر : 50598       تاریخ : 1399/02/28 00:55
کیفیت برگزاری مراسم شب‌های قدر نشان دهنده قانون‌پذیری مؤمنین است
حجت‌الاسلام جلالی:

کیفیت برگزاری مراسم شب‌های قدر نشان دهنده قانون‌پذیری مؤمنین است

معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی گفت: کیفیت بسیار بالای برگزاری مراسم شبهای قدر و رعایت تمامی اصول بهداشتی نشان دهنده قانون پذیری و فرهیختگی مؤمنین است.

به گزارش مبشرین یه نقل از مهر، حجت‌الاسلام و المسلمین مصطفی جلالی، معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به حفظ مسائل بهداشتی در مراسم شب‌های قدر اظهار داشت: شب‌های قدر، صحنه نقش‌آفرینی مردم در اجرای پروتکل‌های بهداشتی بود.

وی افزود: قانون پذیری و بسیج شوندگی مردم مؤمن که در بزنگاه‌های مختلف در خدمت اهداف اسلامی بود؛ در اجرای مسائل بهداشتی و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی در این شب‌ها نیز خود را به‌خوبی نشان داد که این اهتمام قابل تقدیر است.

جلالی، با اشاره به گزارش‌ها و اخبار دریافت شده از سطح کشور، افزود: طی ویدئو کنفرانسی که با ادارات کل استان‌های سراسر کشور داشتیم، با خبر شدیم مراسم معنوی شب‌های قدر به‌خوبی برگزار شد و کمترین ناهماهنگی و تداخلی نیز وجود نداشت که جا دارد از مردم فهیم، مؤمن و انقلابی تشکر کنیم.

بسته ماندن مساجد با این سطح از قانون پذیری توجیهی ندارد

وی در مورد ادامه بازگشایی مساجد هم گفت: تجربه برگزاری مراسم احیای شب‌های قدر به ما نشان داد که بازگشایی مساجد نیز مانعی ندارد و مردم به‌خوبی می‌توانند پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند چراکه کیفیت برگزاری مراسم‌های مذهبی مؤید این خواست به‌حق مردم بود و موضوع بازگشایی مساجد می‌تواند ادامه داشته باشد و ضرورتی به بسته بودن مساجد، اماکن مقدسه و متبرکه نیست.

معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی گفت: رعایت پروتکل‌های بهداشتی در شب‌های قدر این نوید را به ما می‌دهد که مراعات و انجام پروتکل‌های بهداشتی در این اماکن نسبت به سایر مکان‌های دیگر نظیر اتوبوس‌ها، متروها، پاساژها و بازارها بیشتر انجام می‌شود.

وی با اشاره به محاسن و برکات مساجد در بحران‌ها عنوان داشت: وجود معارف اسلامی و حضور در مساجد و اماکن مقدسه و متبرکه علاوه بر تهدید نبودن آن‌ها؛ به بهداشت معنوی مردم نیز کمک می‌کند.

جلالی افزود: در ماه‌های گذشته که مساجد، تکایا و حسینیه‌ها بسته بودند و محدودیت حضور اجتماعی در آن وجود داشت اما آن‌ها به‌عنوان پایگاه هم‌افزایی مردمی، در بحران کرونا نقش‌آفرینی کردند که باعث شده بود فضای همدلی و مواسات در مردم ایجاد شود.

وی تصریح کرد: به نظر می‌رسد مساجد، تکایا و حسینیه‌ها به‌عنوان پایگاه‌های مردمی در مواجهه با بحران‌ها می‌تواند بازبماند و تقویت شود و با دعای مردم خیرخواه و متدین ایران اسلامی و تلاش‌های خستگی‌ناپذیر همه مجاهدان اعم از بسیجیان، گروه‌های جهادی و همه مردم فهیم، شر این ویروس منحوس کنده شود.

جلالی از همه مردم با ایمان، هیئات، طلاب جهادی و گروه‌های جهادی که با نقش‌آفرینی مجاهدانه در برگزاری باشکوه مراسم‌های احیای شب‌های قدر حضور داشتند، قدردانی کرد.


  منبع: مبشرین|پایگاه خبر قرآنی و معارف اسلامی
       لینک مستقیم   :   http://mobasherin.ir/shownews.aspx?id=50598

نظـــرات شمـــا






سال 1402سال 1402