جمعه 31 فروردین سال 1403 Fri, 19 Apr 2024 02:46:01 GMT
کد خبر : 30993       تاریخ : 1397/05/30 10:56:42
برند علمی حوزه خواهران نباید مخدوش شود/ تاکید بر تقویت سنت‌های حوزوی

برند علمی حوزه خواهران نباید مخدوش شود/ تاکید بر تقویت سنت‌های حوزوی

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران با بیان اینکه تعداد واحدهای درسی در حوزه خواهران با هدف تقویت سنن حوزوی کاهش یافته است، گفت: برند علمی حوزه خواهران نباید مخدوش شود و باید مرجعیت علمی آن تحقق یابد.

به گزارش مبشرین به نقل از ایکنا؛ حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالکریم بهجت‌‌پو، مدیر حوزه خواهران ۲۹ مرداد در مراسم اختتامیه چهاردهمین اجلاس سراسری مدیران مدارس علمیه خواهران که در سالن بیداری اسلامی جامعه‌الزهرا(س) برگزار شد، گفت: در این اجلاس بیش از ۳۰ مسئله و مشکل با هم‌فکری و مشورت نیروهای صف و ستاد به نتیجه رسید و برخی از این‌ نتیجه‌‌گیری‌ها به‌گونه‌ای است که هیچ فاصله‌ای با ابلاغ ندارد و کاملا آماده است.
وی افزود: در تمام مجموعه‌های علمی و پژوهشی، کسانی که در میدان حضور دارند تجربه‌ها، چالش‌ها و راهکار‌ها بسیار خوبی دارند و خوشبختانه در این اجلاس توانستم با صد نفر از مدیران به صورت خصوصی و رو در رو گفت‌وگو کنیم و از مشکلات و مسائل آن‌ها اطلاع پیدا کنیم و این مسئله بسیار ارزشمندی است.
وی ادامه داد: فکر می‌کنم که این اجلاس نتایج بسیار خوبی داشت و احساس می‌کنم که با ثروت علمی بسیار خوبی به پایان رسیده است.این مفسر قرآن با اشاره به اهمیت کارشناسی مجدد تصمیم‌گیری‌ها بیان کرد: یکی از محور‌های اصلی مسئولیت‌های ستاد، تمرکز بر جمع‌آوری و تنظیم تجارب برای حل مسائل و مشکلات مختلف است و امیدواریم که بتوانیم در این زمینه موفق عمل و مشکلات را برطرف کنیم.
بهجت‌پور با بیان اینکه اجلاس به ما ثابت کرد که می‌توانیم مشکلات را برطرف کنیم گفت: امیدوارم بتوانیم به‌گونه‌ای عمل کنیم که اجلاس سال آینده با محوریت بالنده کردن حوزه‌های علمیه خواهران برگزار شود و برای رسیدن به این هدف باید به سمت محتوا حرکت کنیم چراکه امروز انتظار از حوزه‌های علمیه خواهران توسعه محتوا و به‌روز و تخصصی کردن امور است و رفع کاستی‌ها تنها مقدمه‌ای برای رسیدن به این اهداف است.
وی با تأکید بر توجه به برند علمی حوزه‌های علمیه خواهران افزود: باید تلاش کنیم تا مرجعیت علمی حوزه‌های علمیه خواهران محقق شود و همه افراد باید در این زمینه کمک کنند و برند علمی حوزه‌های علمیه خواهران به هیچ‌وجه نباید خدشه دار شود.
مدیر حوزه‌های علمیه خواهران با بیان اینکه وظیفه مادری و همسری مانع علم‌آموزی بانوان طلبه نیست عنوان کرد: حوزه‌ علمیه خواهران، حوزه‌ای است که تخصصی‌‌ترین، مادرانه‌ترین و همسرانه‌ترین رفتار‌ها را دارد و هنر این است که این وظایف با یکدیگر جمع شود و این که افرادی بخواهند برند علمی حوزه‌های علمیه خواهران را پایین بیاورند، اصلا جای خوشحالی ندارد و حتی توهین است.

وی با اشاره به اهمیت انضباط در حوزه‌های علمیه خواهران ادامه داد: انضباط‌ پذیری و توجه به قانون از مرکز مدیریت آغاز شده است و تمام قوانین باید به صورت کامل اجرا شود و هرکس تخلفی از بنده و مدیران و مسئولان مشاهده کرد، بسیار جدی تذکر دهد بنابراین هرآنچه که در حوزه‌های علمیه خواهران انجام می‌شود، باید براساس قانون باشد و اگر حوزه نتواند قانونمند باشد، درس و بحث اهمیتی ندارد.
استاد برجسته حوزه‌های علمیه بیان کرد: رنگ‌ و بوی حوزه باید معنوی باشد و عطر انقلابی‌گری در حوزه‌های علمیه خواهران به مشام برسد؛ مدیران مدارس علمیه خواهران باید نسلی را تربیت کنند که در مدیران و مشاورانی برای بانوان و خانواده‌‌ها باشند و برای رسیدن به این هدف باید به فعالیت‌های خودجوش طلاب اهمیت بدهید.
وی بیان کرد: کشور به زنان عفیفه و پاکدامن و تربیت‌شدگان مکتب حضرت زهرا(س) نیاز دارد که بتوانند نقش‌های فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و ... را بر عهده بگیرند و حوزه‌های علمیه خواهران فرصت تمرین و تجربه‌آموزی است و در این مسیر باید به نشاط و مهارت‌های زندگی طلاب توجه شود.

وی تاکید کرد: در همین راستا تصمیم‌ گرفته شد تا ۲۵۵ واحد به ۱۹۰ واحد کاهش پیدا کند و این یک فرصت بسیار استثنایی است که مدیران می‌توانند از این فرصت برای توجه به سنت‌های حوزه از جمله تقویت مباحثه استفاده کنند.
بهجت‌پور گفت: در گذشته مدارس اولویت سوم بودند اما با انتخاب سیاست‌ مدرسه‌محوری، مدارس به اولویت‌ اول ما تبدیل شده‌اند و در همین راستا سعی می‌کنیم تا حمایت‌های مالی نیز از مدارس علمیه داشته باشیم.


  منبع: مبشرین|پایگاه خبر قرآنی و معارف اسلامی
       لینک مستقیم   :   http://mobasherin.ir/shownews.aspx?id=30993

نظـــرات شمـــا






سال 1402سال 1402