پنج شنبه 6 اردیبهشت سال 1403 Thu, 25 Apr 2024 20:01:37 GMT
کد خبر : 30974       تاریخ : 1397/05/30 08:57
نقش‌آفرینی هیئت‌های مذهبی در کاهش آسیب‌های اجتماعی نهادینه شود

نقش‌آفرینی هیئت‌های مذهبی در کاهش آسیب‌های اجتماعی نهادینه شود

دبیر شورای هیئت مذهبی استان بوشهر نقش موثر این هیئت‌ها را در اشاعه فرهنگ دینی و مذهبی مورد اشاره قرار داد و گفت: هیئت‌های مذهبی در مقابله با آسیب‌های اجتماعی و استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی اجتماعی نقش مهمی دارند.

به گزارش مبشرین به نقل از تسنیم، رضا ملاح ظهر امروز در جلسه هم‌اندیشی هیئت مذهبی شهرستان دشتی با تاکید بر نقش مهم این نهاد در حوزه‌های مختلف از جمله کاهش آسیب‌های اجتماعی اظهار داشت: هیئت‌های مذهبی علاوه بر فعالیت‌های حوزه کاری می‌توانند در بخش‌های عمومی و فرهنگی تاثیرگذار باشند و مهم‌ترین ماموریت هیئت‌های مذهبی، رصد و استعدادیابی و استفاده بهینه از ظرفیت‌های فرهنگی و اجتماعی است.

دبیر شورای هیئت مذهبی استان بوشهرگفت: استان بوشهر در انتخابات شورای مرکزی هیئت‌‌های مذهبی کشور نوشاد نوشادی را با کسب  اکثریت آراء  به‌عنوان رئیس شورای هیئت‌های مذهبی  کشور معرفی کرد.

ملاح نقش موثر این هیئت‌ها را در اشاعه فرهنگ دینی و مذهبی مورد اشاره قرار داد و گفت: در استان بوشهر یک‌هزار 470 هیئت مذهبی و 730 نفر مداح فعالیت می‌کنند.

دبیر شورای هیئت مذهبی استان بوشهر نقش موثر  این هیئت‌ها را در اشاعه فرهنگ دینی و مذهبی مورد اشاره قرار داد و تاکید کرد:هیئت‌های مذهبی در مقابله با آسیب‌های اجتماعی نقش مهمی دارند که استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی اجتماعی مورد تاکید است.

فرمانده سپاه امام رضا (ع) شهرستان دشتی با تاکید بر اتحاد شیعه و سنی افزود: یکی از اهداف انقلاب اسلامی زندگی مسالمت‌آمیز شیعه و سنی در کنار هم است و این وحدت سبب عصبانیت دشمن شده است.

سرهنگ پاسدار علی غضنفری با بیان این‌که نوکری امام حسین (ع) بالاترین منصب برای هر انسانی است اظهار داشت: هیچ جایگاه، مقام، مسئولیت و مدالی بالاتر از خادمی امام حسین (ع) نیست.

فرمانده سپاه امام رضا (ع) با بیان اینکه اگر امروز دنیای اسلام در دنیا حرفی برای گفتن دارد به‌واسطه اباعبدالله الحسین (ع) است، افزود: شخصیت‌های بزرگی مثل گاندی رهبری هندوستان پس از پیروزی در انقلاب می‌گوید من چیز تازه‌ای برای مردم کشورم نیاورده‌ام و انقلابم را مدیون امام حسین (ع) می‌دانم.

غضنفری حضور در هیئت را مهم ارزیابی کرد و گفت: حرکت به سمت هیئت مانند این است که در حال عزیمت به حرم اباعبدالله الحسین (ع) است و مقام خادم هیئت با مقام خادم حرم یکی است آن خادمی مقام بالاتری دارد که با اخلاص‌تر است.

وی افزود: فلسفه قیام امام حسین (ع) زنده کردن امربه‌معروف و نهی از منکر بود و دیگری این‌که برخی بر این باورند حرکت امام حسین (ع) در کربلا قیامی برای تشکیل حکومت اسلامی بر پایه عدالت بود.

فرمانده سپاه امام رضا (ع) دشتی تأکید کرد: یکی از اهداف تشکیل حکومت اسلامی همان امربه‌معروف و نهی از منکر است، اما مقصود اصلی امام حسین (ع) این بود که دین اسلام را آن‌گونه که جد ایشان ابلاغ کرده بودند و در حال از بین رفتن بود احیا کند.

وی افزود: امروز هیچ سرمایه‌ای بهتر از خادمی امام حسین (ع) نیست و هر کار فرهنگی که همه نهادهای فرهنگی انجام می‌دهند اگر رویکرد آن به مسجد، حسینیه و امام حسین نباشد توفیقی در پی ندارد.

غضنفری با بیان اینکه هیئت مذهبی بزرگ‌ترین رسالت را در کشور بر عهده‌دارند که زمان‌های مختلف سبب نجات کشور شده است، افزود: امروز یکی از اهداف مهم هیئت مذهبی مقابله با جنگ فرهنگی دشمن است و هیئت مذهبی سدی عظیم در برابر تهاجم فرهنگی دشمن هستند.

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه امام رضا (ع) شهرستان دشتی، رئیس بنیاد شهید، امام‌جمعه موقت خورموج و چند تن از اعضای هیئت مذهبی نیز در زمینه‌های مختلف به بحث و تبادل‌نظر پرداختند.


  منبع: مبشرین|پایگاه خبر قرآنی و معارف اسلامی
       لینک مستقیم   :   http://mobasherin.ir/shownews.aspx?id=30974

نظـــرات شمـــا






سال 1402سال 1402