جمعه 10 فروردین سال 1403 Fri, 29 Mar 2024 03:24:05 GMT
کد خبر : 30936       تاریخ : 1397/05/29 11:50:23
روز جهانی مسجد روز قدس ۲ شناخته شود

روز جهانی مسجد روز قدس ۲ شناخته شود

حجت‌الاسلام حاج علی‌اکبری با ارائه این پیشنهاد که روز جهانی مسجد روز قدس ۲ شناخته شود دستگاه‌ها در این زمینه به ایفای نقش بپردازند، عنوان کرد: حق مسجد حقی الهی است که باید ادا شود و همواره به عنوان مسئله اول مطرح باشد، این امر نیاز به ایجاد دبیرخانه دائمی و مشارکت تمامی دستگاه‌ها دارد.

به گزارش مبشرین به نقل از ایکنا؛ شانزدهمین اجلاس روز جهانی مسجد، امروز ۲۹ مردادماه، در حسینیه الزهرای سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج علی اکبری، رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد و حجت‌الاسلام رئیسی، تولیت آستان قدس رضوی در حال برگزاری است.

حجت الاسلام حاج علی اکبری در ابتدای این همایش به ایراد سخنرانی پرداخت و با بیان اینکه روز عرفه روز پاسخگویی به آتش جوانان برای دستیابی به عرفان ناب اسلامی است، اظهار کرد: باید در روز عرفه توجه ویژه به استخراج گوهرهای ناب اخلاقی و عرفانی از این قصیده بلند عارفانه و عاشقانه امام حسین(ع) داشته باشیم.

وی با بیان اینکه نماز عید قربان سال‌ها است که در دستور کار قرار گرفته اظهار کرد: با این وجود هنوز آنچنان که باید و شاید اهمیت و قدر نماز عید قربان را نشناختیم و نیاز به اهتمام جدی تر در این زمینه داریم.

 وی همچنین بر ضرورت شناخت حق غدیر و ادای آن تاکید و تصریح کرد: عید غدیر روزی است که حامل پیام سعادت برای بشریت است. بنابراین ائمه جماعت باید در راستای پاسداشت این روز و ادای حق آن با برنامه‌های متنوع اقدامات مقتضی داشته باشند.

حجت‌الاسلام حاج علی‌اکبری با بیان اینکه دهه اول ماه ذی الحجه دهه پرستش و عبادت و دهه دوم این ماه مرتبط با امامت و ولایت است، اظهار کرد: مساجد باید این عید الله اکبر را گرامی بدارند و نسبت به برپایی برنامه‌های متنوع و جذاب اقدام کنند تا تمام مردم از ظرفیت این عید بزرگ بهره مند شوند.

وی با اشاره به شرفیابی ائمه جماعت در محضر مقام معظم رهبری عنوان کرد: معظم روز جهانی مسجد را روزی انقلابی نامیدند؛ بنابراین روز مسجد فرصتی مناسب است برای اینکه مسجد را به به درستی بشناسیم؛ مسجدی که مورد کینه دشمنان اسلام است و صهیونیسم جهانی در مقابل این مساجد ابراهیمی و محمدی قرار گرفته است.

وی روز جهانی مسجد را فرصت مناسبی برای صف‌آرایی در برابر جریان شوم و پلید صهیونیسم دانست و عنوان کرد: امروز صهیونیسم مسیحی و حتی مسلمان نیز با بروز و ظهور داعش ایجاد شده است و ما باید آگاه تر و فعال تر از همیشه در صحنه حضور پیدا کنیم.

 وی با ارائه این پیشنهاد که روز جهانی مسجد، روز قدس ۲ شناخته شود و دستگاه‌ها در این زمینه به ایفای نقش بپردازند، عنوان کرد: حق مسجد حقی الهی است که باید ادا شود و همواره به عنوان مسئله اول مطرح باشد، این امر نیاز به ایجاد دبیرخانه دائمی و مشارکت تمامی دستگاه‌ها دارد.

راهبرد دشمن؛ قداست زدایی از مساجد

حجت‌الاسلام حاج‌علی‌اکبری راهبرد دشمن را قداست زدایی از مساجد با سوزاندن ترور تهدید و تخریب دانست و گفت: قبله اول ما در محاصره صهیونیسم و قبله دوم در انحصار آل‌سعود است؛ رهایی از این وضعیت نیاز به وحدت جهان اسلام دارد.

 وی روز مسجد را روز توجه به مسجد انقلابی دشمن شناس دانست که زنده و پویا است و قدرت انسجام مؤمنان را دارد؛ همچنین در بیعت با ولایت فقیه پیشرو بوده و با الهام‌بخشی قدرت تربیت نسل انقلابی را دارد.

حجت الاسلام و المسلمین حاج علی اکبری خواستار جدی‌تر برگزار شدن مسائل مربوط به مسجد و خانواده شد و گفت: از فعالیت‌هایی که در ارتباط با نهج البلاغه در مساجد صورت می‌گیرد کمال تشکر را داشته و امیدواریم با قوت بیشتری ادامه یابد.

 در بخش دیگری از این اجلاس رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد با اشاره به اینکه ائمه جماعت خواستار اجتماع و طرح مسئله در ارتباط با مسائل روز جامعه بودند، اظهار کرد: در پاسخ به درخواست ایشان به چند نکته اشاره خواهم کرد. امروز انقلاب در چهلمین سال پیروزی خود قرار دارد و آنچه مشاهده می شود استیصال دشمن است؛ دشمنی که تحمل چهل روز حکومت اسلامی را نداشت امروز ۴۰ سال است که موج آفرینی حکومت حکومت اسلامی ایران را مشاهده می کند،؛ این نظام از تمام بحران هایی که دشمن ایجاد کرده گذشته و امروز به قدرت اول منطقه تبدیل شده و در موقعیت جهانی نیز جایگاه قابل توجهی دارد بنابراین دشمن خود را در برابر یک رقیب قدرتمند برخاسته از اندیشه های اسلامی علوی و حسینی می‌بیند و رفتارهای اخیر آنان نیز از سر استیصال است.

وی با بیان اینکه امروز دشمن وارد جنگ اقتصادی شده است ولی برخی از افراد همچون گذشته که متوجه جنگ فرهنگی موجود نشدند به راهبرد دشمن در این زمینه نیز پی بردند و ضرورت اهمیت و توجه آن را درک نکردند، گفت: امروز با یک امتحان دیگر در میدان جنگ اقتصادی روبرو هستیم.

وی با تأکید بر اینکه شرایط امروز برخی از مردم و گروه‌های ضعیف جامعه را تحت فشار قرار داده است اظهار کرد: در این میان برخی ترسوها نیز دلشان لرزیده است آنچه مسلم است به فرموده مقام معظم رهبری نه جنگ می‌شود و نه مذاکره می‌کنیم اما در جنگ اقتصادی به سر می بریم و در این میان مسئله جنگ روانی و ایجاد گسست بین مردم و حاکمیت است.

مواضع ائمه جماعت استان تهران در ارتباط با وضعیت فعلی

 وی در ادامه سخنان خود به بیان مواضع ائمه جماعت استان تهران در ارتباط با وضعیت فعلی و مشکلات موجود جامعه پرداخت و عنوان کرد: ابتدا باید از خودمان آغاز کنیم پس ائمه جماعت باید تلاش کنند در برابر توطئه ها مساجد را به سنگرهای مقاومت تبدیل و با بصیرت‌آفرینی روشنگری و امید بخشی به فعالیت بپردازند و در این زمینه نیز کوتاه نیاید.

وی سازماندهی جوانان، تقویت بسیج مساجد، ایجاد فضای متفاوت در مساجد، توجه به فوریت‌های محله به ویژه نیازهای عناصر ضعیف، همکاری با سایر مساجد محلات، تقویت فرهنگ ایثار و احسان و فعالیت در راستای شعار سال را از جمله وظایف ائمه جماعت در مساجد برشمرد و گفت: مساجد اولین خانه و سنگر مقاومت است که باید استوار نگه داشته شود و از ایفای نقش انقلابی خود غافل نماند.

وی با بیان اینکه روحانیون و ائمه جماعت متصل به بدنه اجتماعی جامعه هستند و بعضی زخم زبان‌های افراد غافل را نیز می شنوند اظهار کرد: طبق خواسته رهبری ائمه جماعت از مواضع انقلابی که محکم و متناسب با ظرفیت مردم ایران است حمایت می‌کنند و امیدواریم مشکلات با تدابیر مسئولان رفع شود.

وی به بیان توقعات ائمه جماعت از سه قوه پرداخت و گفت: از مجلس انتظار داریم که چشم بیدار ملت باشد و نظارت خود را به بخش‌های مختلف کشور تقویت کنند. همچنین اولویت‌ها را بشناسند و با انتخاب مدیران جهادی و ارائه طرح‌های پیش برنده ادامه مسیر را بپیمایند و وقت خود را صرف مسائل حاشیه‌ای و جناحی نکنند.

توقعات ائمه جماعت از قوه قضاییه

وی توقعات ائمه جماعت از قوه قضاییه را نیز ارائه نقش جدی تر به عنوان ناظری مقتدر بیان کرد و افزود: توقع داریم قوه قضاییه از تمام ظرفیت‌های قانونی خود استفاده کنند و به عنوان مدعی العموم به میدان بیاید و به حقوق عامه توجه داشته باشد.

 وی با بیان توقعات ائمه جماعت استان تهران از قوه مجریه نیز گفت: بار اداره کشور سنگین است اما از دولت توقع داریم کابینه خود را در محور اقتصادی تقویت، جوانسازی و هماهنگ کند به نحوی که از دولت صدای واحد شنیده شود.

 وی در ادامه افزود: امید داریم دولت از ظرفیت‌های بیرونی و دیپلماسی هم استفاده بیشتری داشته باشد و همانطور که تاکنون در این زمینه فعالیت‌هایی داشته است با تحرک بیشتری به پیش برود؛ همچنین دولت با استفاده از ظرفیت موجود و نظرات کارشناسی و سلیقه‌های مختلف بسته‌های ابتکاری راهگشا را طراحی و برای برون رفت از شرایط فعلی و رسیدن به وضعیت مناسب برنامه ریزی داشته باشد.

وی در پایان سخنان خود اعلام کرد: به عنوان جامعه روحانیت صدای به حق مطالبات مردم را به صورت شایسته می‌شنویم و با زبان شایسته و قول سدید و محکم به مسئولان ابلاغ می کنیم و با نشاط و جدی در میدان هستیم.


  منبع: مبشرین|پایگاه خبر قرآنی و معارف اسلامی
       لینک مستقیم   :   http://mobasherin.ir/shownews.aspx?id=30936

نظـــرات شمـــا






سال 1402سال 1402